Despre companie

Compania SRL “CONSMODERN” a fost fondată în anul 2003, desfășurându-și activitatea de bază în domeniul construcțiilor. Din momentul fondării până în prezent compania a efectuat numeroase proiecte – toate realizate în timp și cu success.

Experiența și profesionalismul nostru se denotă din colaborarea frumoasă pe care o avem cu instituțiile Statului Republicii Moldova, clienții noștri fiind Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgență, etc.

În portofoliul nostru, se regăsesc și proiecte în domeniul privat: complexul rezidențial Clock Tower, restaurantul THE MOST, restaurantul Pivnushka A-95, restarantul Кавказская пленница, etc.

Scopul esențial al companiei este satisfacerea nevoilor și dorințelor clienților. Compania noastră deține echipamente și tehnologii moderne ce permit realizarea tuturor proiectelor la cel mai înalt nivel. Calitatea serviciilor dar și a produselor pe care le oferim este asigurată de utilajele automate și semiautomate pentru executarea lucrărilor de complexitate înaltă.

Proiectele realizate cu succes reprezintă cartea noastră de vizită.